Etično voditeljstvo

Etični vodja s svojim delovanjem in zgledom prispeva k etičnosti in učinkovitosti celotne organizacije, pa tudi k razvoju, napredku in zadovoljstvu vseh interesnih skupin.

Poglej program

Podporna organizacijska kultura

Uspešen vodja upošteva vrednote okolja, hkrati pa vpliva na oblikovanje takšne organizacijske kulture, ki podpira uresničevanje strateških ciljev organizacije.

Poglej program

Povezovalno voditeljstvo

Povezovalni vodja utrjuje osebne vezi med zaposlenimi, gradi medsebojno zaupanje in vzpostavlja okolje, ki omogoča ustvarjalno in učinkovito delo.

Poglej program

Okrogle mize

Vaša znanja, izkušnje in mnenja štejejo. Na okroglih mizah bodo obiskovalci imeli priložnost aktivno sodelovati v pogovorih in diskusijah.

Poglej program
 • Hvala, ker ste bili z nami!

  12.06.2014
  Še ena konferenca je uspešno za nami. Hvala vsem, ki ste konferenco omogočili in vsem, ki ste bili z nami! Upamo, da se znova srečamo naslednje leto. Vabimo vas, da si fotografije ogledate v zavihku Galerija.
 • Obeta se zanimiv dogodek!

  07.05.2014
  Veseli nas, da nam podporo izraža vse več domačih akademskih ustanov, poslovnih združenj in ostalih organizacij, pridružujejo pa se nam tudi odlični govorci: nazadnje sta svoj nastop potrdila dr. Vojko Anton Antončič, predsednik Združenja nadzornikov Slovenije, ter Sonja Šmuc, izvršna direktorica Zrduženja Manager. Obetajo se aktualne vsebine in zanimive razprave. Pridružite se nam tudi vi!
 • O poslovni etiki

  23.04.2014
  Zanimiv članek o poslovni etiki in konferenci FEEL na odlični in uporabni spletni strani Katedre za psihologijo dela Oddelka za psihologijo Filozofske fakultete. Članek si lahko preberete tukaj.
 • Zakaj dobri ljudje počnejo tudi slabe stvari?

  19.03.2014
  Veliko modelov etičnega odločanja predpostavlja, da se ljudje odločajo razumsko in da so sposobni vsako odločitev pretehtati z moralnega vidika. Kljub temu pa se ljudje lahko vedejo neetično, ne da bi se tega zavedali. Pravimo, da so etično slepi. Si želite izvedeti več? Pridužite se nam in prisluhnite švicarskemu profesorju Guidu Palazzu z Univerze v Lozani, ki bo ključni govorec na dogodku.
 • Konferenca FEEL2014

  12.02.2014
  Z veseljem napovedujemo letošnjo konferenco na temo etičnega voditeljstva FEEL 2014. Osrednji govorec na dogodku bo Guido Palazzo iz Univerze v Lozani, ki se ukvarja s področjem poslovne etike. Več o področju njegovega delovanja si lahko preberete tukaj. Veselimo se srečanja z vami!

Spremljajte nas na Facebooku in na drugih socialnih omrežjih.

V živo s twitterja