Etično voditeljstvo

Etični vodja s svojim delovanjem in zgledom prispeva k etičnosti in učinkovitosti celotne organizacije, pa tudi k razvoju, napredku in zadovoljstvu vseh interesnih skupin.

Poglej program

Podporna organizacijska kultura

Uspešen vodja upošteva vrednote okolja, hkrati pa vpliva na oblikovanje takšne organizacijske kulture, ki podpira uresničevanje strateških ciljev organizacije.

Poglej program

Povezovalno voditeljstvo

Povezovalni vodja utrjuje osebne vezi med zaposlenimi, gradi medsebojno zaupanje in vzpostavlja okolje, ki omogoča ustvarjalno in učinkovito delo.

Poglej program

Okrogle mize

Vaša znanja, izkušnje in mnenja štejejo. Na okroglih mizah bodo obiskovalci imeli priložnost aktivno sodelovati v pogovorih in diskusijah.

Poglej program
Posebnost konference
nov organizacijski pristop
Klikni za več
PRIJAVI SE
 • Fotografije dogodka

  14.06.2013
  Fotografije konference, ki jih je ustvaril naš fotograf Vid Rotar, si zdaj lahko ogledate v zavihku Galerija.
 • Konferenca je uspela!

  12.06.2013

  Konferenca FEEL2013 je uspela! Zahvaljujemo se vsem govorcem, sponzorjem, podpornikom, sodelavcem, predvsem pa vam, udeležencem, ki ste s svojim sodelovanjem doprinesli k kvaliteti dogodka. Želimo si, da bi se konferenca odvijala tudi v prihodnjih letih in postala tradicionalen dogodek za spodbujanje etičnosti voditeljstva pri nas.
  V kratkem si boste lahko ogledali tudi slike in posnetke konference, o nadaljnjih korakih gibanja FEEL pa vas bomo sproti obveščali. Srečno in etično naprej!

   

 • Za piko na i

  28.05.2013
  Z veseljem objavljamo novico, da bo posebni gost konference FEEL2013 dr. Danilo Türk. Pogovor, ki bo potekal ob koncu konference, bo vodila mag. Marta Kos Marko. (Fotografija dr. Türka: Rok Tržan)
 • Najboljši strokovnjaki s področja poslovne etike na FEEL2013

  22.05.2013
  Ed Freeman, vodilni strokovnjak na področju poslovne etike o povezavi med etiko in poslovanjem. Junija bo na naši konferenci nastopila Lisa Stewart, njegova tesna sodelavka na Darden School of Business Univerze v Virginiji. Si želite izvedeti več? Pridružite se nam!
  http://www.youtube.com/watch?v=Tgmz5oJZuos
 • Podpora Gibanja za pravičnost in razvoj

  04.03.2013

  Podporo konferenci je izrazilo tudi Gibanje za pravičnost in razvoj. Hvala za zaupanje!

 • Mladi managerji o pomenu poslovne etike

  01.03.2013
  Oglejte si, kaj so o pomenu poslovne etike v oddaji Prava ideja povedali člani sekcije Mladi manager Združenja manager (od 20. minute dalje).

  http://tvslo.si/predvajaj/barbara-k-germ-unikatni-rocno-oblikovani-stekleni-izdelki/ava2.159928102/
 • Podporniki iz akademske sfere

  01.03.2013

  Podporo so nam izrazile kar tri akademske institucije: Oddelek za psihologijo Filozofske fakultete, Fakulteta za družbene vede in Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani. Vsako institucijo bo na konferenci zastopal tudi govorec, uvodni govor pa bo prispeval dr. Stanislav Pejovnik, rektor Univerze v Ljubljani. Vsem se zahvaljujemo za podporo in sodelovanje.

Spremljajte nas na Facebooku in na drugih socialnih omrežjih.

V živo s twitterja